Professionele autoverzorging met car detailing: Jouw auto verdient het beste

Professionele autoverzorging met car detailing: Jouw auto verdient het beste

Heb jij een uitgebreid en zorgvuldig proces nodig om je auto grondig te reinigen, of het herstellen van het interieur als de exterieur? Dan is car detailing wel wat voor jou. In dit proces wordt er gezorgd om je auto met de kleinste details mooier te maken. Denk aan gespecialiseerde handelingen, zoals: wassen, kleibehandeling, polijsten en het aanbrengen van beschermende coatings op de lak van de buitenzijde, grondig stofzuigen, reinigen en conditioneren van de binnenkant van jouw auto.

Basic detailing 

Jouw auto verdient en krijgt de aandacht op professioneel niveau die het verdient met car detailing, waarbij ervoor wordt gezorgd dat alleen de beste lakproducten worden gebruikt. Zowel het interieur als de exterieur kan worden behandeld door de experts. Als de auto helemaal klaar is met de benodigdheden die nodig waren om je auto te detailen, wordt er een hoogwaardige wax aangebracht die jouw lak tot wel 6 maanden optimaal blijft beschermen. De behandeling bestaat uit: reiniging, handwassen, deursponning reinigen, drogen met lucht, lichte polijst behandeling en het aanbrengen van hoogwaardige wax

Contact

Trekt het jou aan om al deze mooie cardetailing behandeld te krijgen voor jouw auto? Wanneer de auto opgeknapt is, rijdt jij natuurlijk weer in de auto. Misschien heb jij nog wel eens verbeter puntjes gezien of gevonden, waarvan jij denkt dat het beter kan. Dan kun je altijd contact opnemen met de professionele experts, dan wordt er met jou besproken wat de verdere mogelijkheden kunnen zijn. Ook kun je bovendien jouw wensen doorgeven, wat jij graag zou willen hebben voor jouw auto, dan wordt er voor jou nagegaan welke van alle diensten het beste passen bij jouw wensen en behoeften.

a person wearing gloves and a glove
Reacties zijn gesloten.