De beste bescherming voor je voertuig

De beste bescherming voor je voertuig

Bij Absolute Motors willen we je helpen om je voertuig er op zijn best uit te laten zien. Daarom bieden we clear bra beschermfolie van Xpel aan. Deze folie wordt aangebracht op de delen van je auto die het meest gevoelig zijn voor steenslag en andere soorten schade. De folie fungeert als een barrière tussen je lak en de elementen, en het kan je helpen dure reparaties in de toekomst te voorkomen.

Absolute_Motor_Defenders

Waarom kiezen voor Xpel folie?

Er zijn vele redenen om Xpel folie voor je auto te kiezen. Ten eerste is de folie bijna onzichtbaar, zodat hij het uiterlijk van je auto niet nadelig beïnvloedt. Ten tweede is hij zeer duurzaam en bestand tegen vergeling, barsten en afbladderen. Ten derde is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ten vierde krijg je 10 jaar garantie. En ten vijfde is ons team van ervaren professionals opgeleid om de folie correct aan te brengen, zodat je het best mogelijke resultaat krijgt.

Het aanbrengen van de folie

Wanneer je naar Absolute Motors komt voor clear bra bescherming, zal ons team eerst je auto beoordelen om te bepalen welke gebieden bedekt moeten worden. Vervolgens reinigen we het oppervlak van je auto om vuil of puin te verwijderen dat de hechting van de folie kan verstoren. Vervolgens brengen we de folie aan met een speciale lijm die sterk hecht aan lakoppervlakken. Als de folie eenmaal op zijn plaats zit, knippen we hem bij zodat hij gelijk ligt met de randen van je auto. Tenslotte polijsten we je auto zodat hij er weer zo goed als nieuw uitziet!

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om de lak van je auto te beschermen, zoek dan niet verder dan clear bra beschermfolie van Xpel. Deze duurzame en bijna onzichtbare folie beschermt je auto tegen steentjes, steenslag en andere elementen die schade kunnen veroorzaken. En als je de folie laat aanbrengen door ons team van Absolute Motors, kun je er zeker van zijn dat het correct en professioneel gebeurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Reacties zijn gesloten.